Mi lesz a találkozó bloggal?

Most, hogy sikeresen véget ért az idei AXN Sci-Fi – SFportal Találkozó, picit tekintsünk a jövőbe, mely Yoda mester szerint állandó mozgásban van.

Nézzük meg, mi várható a Talalkozo.SFportal.hu oldalon.

A blog terveink szerint életben marad, nem szüntetjük meg – hanem a jövőben is szeretnénk, ha hasznos információkkal láthatnánk el Titeket itt, ami a mindenféle sci-fi találkozókat illeti.

Egyfelől, a következő napokban és hetekben folyamatosan fogjuk publikálni a szombati rendezvény utólagos anyagait: így hamarosan felkerülnek fényképek, beszámolók, sőt, reményeink szerint videófelvételek is az eseményről. Bekommandózunk porosodó kincstárunkba, és a korábbi évek anyagait is megpróbáljuk felkutatni, és itt publikálni.

Másfelől, szeretnénk, ha egyéb sci-fi rendezvényekről is szólna ez a blog: várjuk nagyon a Ti élménybeszámolóitokat is mindenféle korábbi eseményről, mi pedig tudósítani fogunk azokról az eseményekről, amelyeken részt kívánunk venni, és amik a mi tudomásunkra jutnak.

2008-ban például lesz egy saját találkozónk még – egy szilveszteri SFportal party. De lesz két külföldi találkozó, amin tuti részt fogunk venni 2009-ben: a FedCon Németországban, ahol Trek, BSG, Firefly színészek várhatóak idén; valamint az Eurocon Olaszországban, ami nagyon jó bulinak ígérkezik – ráadásul a díszvendég maga Janeway kapitány, azaz Kate Mulgrew. Ez utóbbira például buszos túrát fogunk szervezni.

Szeretnénk, ha a hazai sci-fi találkozók is publicitást kapnának itt, azok, amelyeket nem mi szervezünk, hanem más, hozzánk hasonlóan elvetemült sci-fi rajongók. Így például a nyári HungaroConról is be fogunk itt számolni, előzetesen és utólagosan is, valamint kedvenc nyári sci-fi táborunkról, a Szefantorról is.

És persze remélhetőleg nyáron már elkezdhetjük csöpögtetni az infókat a 2009-es AXN Sci-Fi – SFportal Találkozóról is…

Maradjatok hát velünk!

Szólj hozzá!

Név *

E-mail (rejtett) *

Website

Értesíts e-mailben a postra érkező összes megjegyzésről!