Információk a találkozóról

Mi is ez a találkozó?

Az SFportal Sci Fi Magazin rendezvénye. A 2010-as év legnagyobb magyar sci-fi bulija, folyamatos programokkal, külföldi sztárvendégekkel.

Sztárvendégek? Kik?

Két színész: Rick Worthy, aki rengeteg sorozatban szerepelt visszatérőként: CSI, Heroes, Enterprise (és alkalmanként más Star Trek sorozatokban is), de legfőképp a Battlestar Galactica egyik cylonjanként ismerjük; és David Nykl, a Stargate Atlantis cseh tudósa, Dr. Zelenka. Az esemény műsorvezetője pedig egy kitűnő stand-upos, és egyben tévésorozat-, és sci-fi rajongó, Bruti lesz.

Mikor és hol lesz?

2010. július 10-én, szombaton, délelőtt 11 órától este 7-ig a Westend City Centerben található Hilton Budapest Westend konferencia termében (Váci út 1-3.)

Mennyibe fog kerülni a jegy?

A helyszínen fizetve 4.500 Ft, elővételben 3.900 Ft – van párosjegy opciónk is, akkor 3.600 Ft / fő. A kedvezményen túl már csak azért is érdemes elővételben vásárolni, mert a férőhelyek száma limitált – mindössze 250 rajongóra van hely.

Miért kerül ennyibe a jegy?

Sajnos a sci-fi rendezvények szponzorációjára finoman szólva is nehezen találunk partnert. A legnagyobb tétel a színészek utaztatása, főleg a tengerentúlról – a repülőjegyek drágák. A rendezvény összköltségvetése valamivel több, mint 1 millió Ft. Így is azonban 3 mozijegy vagy gyorséttermi menü árából kijön egy egyszeri, megismételhetetlen élmény. Plusz, néhány felajánlónknak köszönhetően adunk egy akkora ajándékcsomagot, ami önmagában is annyit ér, mint a jegyár.

Lesznek ajándékok?

Persze! Az ajándékok összértéke több, mint 4.500 Ft. Lesznek benne könyvek, magazinok és hologramok is.

Nincs szponzorotok? Én támogatnám a rendezvényt!

Mint írtuk, egy ilyen rendezvény megtartása komoly összegekbe kerül, és a stábnak nem célja az, hogy a híd alá kelljen költöznie a con finanszírozása miatt. Emiatt bevezetjük a támogatói jegyet is. Ennek összege kereken 10.000 Ft + ÁFA, és a normál jegyen felül az alábbiakat járnak vele:

– megjelenés a rendezvényblogon egy 225*100 px-es logóval, linkkel

– sorsoláson való részvétel, ahol a nyertes július 9-én, pénteken egy közös vacsorán vehet részt a díszvendégekkel, és a rendezvény stábjával.

– örök, sohasem múló hálánk. 🙂

kerül