Kapcsolat + GYIK

A rendezvénnyel kapcsolatos ügyekben a fő kapcsolattartó eszköznek ezt a blogot szánjuk. Mindazonáltal, ha olyan sürgős és fontos kérdésed van, amit szeretnél nekünk feltenni, küldj nekünk e-mailt:

Miyazaki Jun
merras@sfportal.hu

Szélesi Sándor
sheenard@sfportal.hu

A levél subjectjében tüntessétek fel: SFportal Találkozó 2008.

Kérünk Titeket, hogy jegyrendeléssel, a pontos programtervet illető kérdésekkel egyelőre ne keressetek minket, ezek az információk hamarosan megjelennek a blogon.

Amely leveleknek a legjobban fogunk örülni a következő hetekben:

– Szponzorálni szeretnék!

Egy ilyen rendezvény megtartása komoly összegekbe kerül, és a stábnak nem célja az, hogy a híd alá kelljen költöznie a con finanszírozása miatt. Ezért nagyon örülünk a szponzori felajánlásoknak. Kérlek, írd meg, hogy milyen formában tudnál támogatni minket, és mit kérnél érte cserébe. Aminek így hirtelen örülnénk, az a díszvendégeink szálloda számláihoz való hozzájárulás, a rendezvény helyszín bérleti díjához való hozzájárulás, de persze nem csak készpénzes szponzoráció lehetséges. Például jól jönne két elegánsabb kocsi a díszvendégek szállításához (esetlegesen benzin bele, hogy ne tolni kelljen), de akár ebéd – vacsora meghívások is, ha azok elegánsabb éttermekbe szólnak, nem pedig a sarki McDonald’sba (nem mintha különösebb problémánk lenne a gyorskajáldákkal). A lehetőségek tárháza végtelen!

– Program ötletem van… és meg is valósítanám!

Hamarosan látni fogjátok, hogy meglehetősen színes programot szánunk az SFportal Találkozó látogatóinak, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk nyitottak újabb javaslatokra. És ezekért nagyon hálásak is vagyunk, viszont az idő rövidsége miatt jobban örülünk a “Van egy előadás ötletem, erről beszélnék a színpadon!”, “Van egy jópofa zenés jelenetem!”, “Tartanék egy játékbemutatót!” típusú megkereséseknek, mint a “Van egy ilyen ötletem, csináljátok meg!” jellegű leveleknek. Ez utóbbiakat is persze örömmel vesszük, csak az idő előrehaladtával exponenciálisan csökken a valószínűsége annak, hogy meg is csináljuk. Van stáb, de az kicsi.

– Újságíró vagyok, interjút-riportot akarok készíteni a helyszínen

Ez tök jó, és fogunk is adni sajtóbelépőket, de annak még jobban örülnénk, ha előzetes is írnátok a rendezvényről. Mert ha utólag olvasnak rólunk az olvasóitok, hogy milyen jó volt a tali, akkor csak időgéppel fognak tudni résztvenni rajta – és bosszankodni fognak, hogy a kedvenc sajtóorgánumuk miért nem időben szólt róla.

– Reklámoznám a rendezvényt, küldenétek valamit?

Igen. Nemsokára a blogon is lesz pár letölthető, felhasználható anyag, de szívesen állunk mindenki rendelkezésére, aki reklámmal támogat minket.

Amely levelekre nem fogunk válaszolni:

Kik is lesznek pontosan a díszvendégek?

Ezt vagy azért nem tudod, mert még nem fedtük fel az összes titkunkat a nagyközönség számára, vagy pedig nem olvastad át eléggé a blogot (mert már felfedtük a kilétüket).

Miért ezek lesznek a díszvendégek, miért nem mások?

Mert az Alapítók/istenek/az Erő így sorsolták nekünk; mert nekünk így tetszett; mert erre volt egyeztetés – büdzsé optimalizálás kapcsán lehetőségünk; mert ők és kész. Tetszőleges válasz aláhúzható, és átvehető innen.

Kapok ingyenjegyet?

Röviden: NEM. Hosszabban: egészen biztosan nem fogunk annyi szponzorációs pénzt kapni, hogy ingyenjegyeket tudjunk osztogatni mindenkinek. Ettől függetlenül lesz lehetőség arra, hogy nagyon korlátozott számban ingyenjegyhez lehessen jutni (figyeld a blogot!). Ugyanakkor az esemény ár/élmény aránya kitűnő lesz. Mastercard reklámot idézve: az élmény megfizetethetetlen. Ettől függetlenül a jegy mégsem fog egy vagyonba kerülni.

(GYIK szekció az igényeknek megfelelően bővül)