Regisztrálj kedvezményesen!

A KEDVEZMÉNYES ELŐREGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!!!

Találkoznál a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica szereplőivel? Kérdeznél tőlük a forgatási élményeikről, a tv sorozatok és Hollywood világáról? Eltöltenél egy igazán szórakoztató napot más sci-fi rajongók társaságában?

Regisztrálj most az SFportal Találkozóra!

Minden egyes látogatónk 4.500 Ft 6.000 Ft értékű ajándékcsomagot kap a találkozó végén!

Az ajándékcsomag tartalmához a Tuan kiadó, a Galaktika Magazin, a Mano Hologram járult hozzá – nem csak a találkozót fogod élvezni, de a rendezvény utáni szórakoztatásodról is gondoskodunk!

Mennyibe kerül ez az egyszeri, megismételhetetlen élmény?

Mennyit költesz mozijegyre? Vagy gyorséttermi kajákra? 3 mozijegy vagy menü árából ki fog jönni a találkozó, plusz kapsz több, mint 6.000 Ft értékben ajándékcsomagot!

Ha nem regisztrálsz előre, akkor a helyszínen fizetve 4.500 Ft a részvételi díj.

Ha most előregisztrálsz, és banki átutalással vagy rózsaszín postautalvánnyal előre kiegyenlíted a díjad, akkor komoly kedvezményben részesülsz!

A normál díj bruttó 3.900 Ft, ha július 7-ig regisztrálsz és el is küldöd azt nekünk. Ha ismerősökkel jönnél, akkor van párosjegy opciónk – ez fejenként 3.600 Ft-ba kerül. A jegyeket a helyszínen felállított regisztrációs pultnál veheted át, nem postázzuk ki őket!

Mit is kapsz ezért a belépőért?

Részt vehetsz a Hilton Budapest Westendben, egy igen kellemes környezetben a rendezvényen. Találkozhatsz David Nykl-el és Rick Worthy-vel, a Stargate Atlantis és a Battlestar Galactica színészeivel, és kérdezhetsz tőlük. Az esemény végén 6.000 Ft értékű ajándékcsomagot adunk – azaz, az ajándék önmagában többet ér, mint a belépődíj ára. A rendezvény után pedig átmegyünk a Trombitás sörözőbe egy afterpartyra – amelyen az SFportal Találkozó minden részvevőjét szeretettel várjuk. Itt lesz közös meccsnézés (a focivébé 3. helyéért zajló mérkőzés lesz aznap este), buli – és ki tudja, talán együtt ihatsz és szurkolhatsz a díszvendégeinkkel is. 😉

Vidékről jönnél? Találj magadnak útitársakat!

Támogatnád is az SFportal Találkozót?

Ennek nagyon örülnénk.

Sajnos a sci-fi rendezvények szponzorációjára finoman szólva is nehezen találunk partnert. A legnagyobb tétel a színészek utaztatása, főleg a tengerentúlról – a repülőjegyek drágák. A rendezvény összköltségvetése valamivel több, mint 1 millió Ft. Éppen ezért bevezettük a támogatói jegyet is – azon sci-fi rajongók számára, akik számára fontos, hogy legyenek Magyarországon is ilyen rendezvények, és anyagilag megengedhetik maguknak, hogy komolyabban hozzájáruljanak a költségekhez. A támogatói összeg bruttó 12.500 Ft, és ugyanaz jár vele, mint a normál jeggyel – egy apró extrával:

Minden támogatónk sorsoláson vesz részt, ahol egy péntek esti díszvacsorát sorsolunk ki a stábbal és díszvendégeinkkel.

Ne maradj le az év sci-fi élményéről, regisztrálj kedvezményesen most!